Gå til indhold

The Trade Council

The Trade Council er den del af Udenrigsministeriet, som løser opgaver for private virksomheder inden for eksport, innovation, internationalisering og investeringsfremme. 

Udenrigsministeriet lancerede den 25. maj 2020 en række nye initiativer, der skal sikre danske virksomheder hjælp til at genoprette eksporten i takt med, at verden åbner op. Initiativerne er målrettet en øget indsats for eksport- og investeringsfremme i 2020 og 2021.

The Trade Council arbejder for at give danske virksomheder et forspring, når de konkurrerer med andre på verdensmarkedet. Vi har ansatte på over hundrede ambassader på alle kontinenter. Organisationen leder alle regeringsprogrammer, der har til hensigt at fremme dansk eksport og udenlandske investeringer i Danmark.

Vi fokuserer på at give danske selskaber individuel rådgivning på alle områder, der har relevans for deres internationale planer. The Trade Council er en professionel og innovativ organisation, der tilpasser sig forskellige behov og vaner i selv de fjerneste egne på verdenskortet.

Vi arbejder med selskaber på alle niveauer. Både hundrede år gamle familievirksomheder og nye enmandsvirksomheder. Vi er sparringspartner for alle selskaber, der ønsker at krydse grænsen – både de danske, der vil ud i verden, og de udenlandske, der vil investere i Danmark.

The Trade Council kan give vigtige fordele til både nye og erfarne eksportfirmaer. Målet er at tilbyde det danske forretningsmiljø et tæt partnerskab og give dem en fordel, når de begynder deres egen globalisering.

For yderligere information om Trade councils arbejde i Algeriet, venligst kontakt TC Algeriet via [email protected] eller nedenstående:

Vanessa Vega Saenz, Ambassadør : [email protected]

Lars Olaf Søvndahl Petersen, Souschef: [email protected]

Tarik Belkhiter, Handelsmedarbejder: [email protected]

Lylia Boureboune, Handelsmedarbejder: [email protected]