Gå til indhold

COVID-19 Algeriet

Her kan du finde information om konsekvenserne af COVID-19 for danske rejsende og fastboende i Algeriet.

Senest opdateret: 27-07-2023 kl. 11:00

 

Rejserestriktioner

Nye regler eller lempelser af eksisterende regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør derfor holde dig løbende opdateret. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisninger.

Indrejseregler

Algeriet har fra den 31. oktober 2022 ophævet alle indrejserestriktioner, herunder vaccinationskrav og påvisning af negativ test ved ankomst. 

 

Visum og opholdstilladelse

Du kan læse mere om andre landes pas- og visumregler. 

 

Udrejse af Algeriet

Fra den 29. marts 2022 er der ikke længere restriktioner som følge af COVID-19 ved indrejse i Danmark.

Har du sundhedsfaglige spørgsmålet vedr. COVID-19 kan du finde information på coronasmitte.dk

Vi kan ikke besvare specifikke spørgsmål om COVID-19 test, vacciner og sundhedsmyndighedernes regler om karantæne i Danmark. Det kan du i stedet læse om her:  coronasmitte.dk.

 

Mere information

Læs mere på Algeriets Sundhedsministeriums hjemmeside

Udenrigsministeriet og den danske ambassade rådgiver ikke om sundhedsfaglige spørgsmål, men henviser til Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut.

De danske myndigheder har samlet informationer om den danske indsats mod coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. 

 

Rejsevejledning

Udenrigsministeriets rejsevejledninger indeholder gode råd og nyttige oplysninger for bestemte lande, primært rettet mod turistrejsende fra Danmark.

Læs rejsevejledningen for Algeriet.

 

Kontakt

Du kan kontakte ambassaden i Algier Du kan altid kontakte inden for almindelig åbningstid Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter 24/7.
Du kan også downloade vores app ([email protected] eller +45 3392 1112). Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten.

Hvis du ikke har adgang til app’en, kan du tilmelde dig Danskerlisten via vores, så modtager du information direkte fra os, hvis der indføres nye, større restriktioner i Algeriet, eller hvis der i øvrigt opstår en krisesituation hjemmeside.

hent app'en Rejseklar

I app’en Rejseklar har vi samlet alt, hvad
du skal vide om sikkerhed på din rejse.
Hvor du rejser hen, er din egen beslutning og dit eget ansvar. Udenrigsministeriet kan ikke holdes ansvarlig for oplysningerne her på siden.

Det er dit ansvar at overholde ind- og udrejseregler i de lande, du rejser til. Det er de lokale myndigheder i de enkelte lande, der fastlægger reglerne og afgør, om du overholder dem. Derfor anbefaler vi, at du undersøger de aktuelle, lokale regler og retningslinjer, inden du rejser.

Udenrigsministeriet i København og de danske ambassader og konsulater i udlandet vil ikke kunne oplyse mere end, hvad du kan læse her på siden. Vi tilstræber, at oplysningerne på siden er opdaterede, korrekte og dækkende. Vi kan ikke drages til ansvar for evt. problemer med ind- og udrejse, uanset oplysningerne på hjemmesiden.